Απεργια Πεμπτη : Getkols2xr2tzm : Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα.

Απεργια Πεμπτη : Getkols2xr2tzm : Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα.. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Στην κινητοποίηση θα πάρει μέρος και το συνδικάτο εργαζομένων στον οργανισμό αστικών συγκοινωνιών θεσσαλονίκης (οασθ). Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Pmg70hhvgngepm
Pmg70hhvgngepm from newmedia.thebest.gr
Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Διεξοδοσ αγωνιστικη συσπειρωση συλλογου ο περικλησ: Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη.

Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου.

Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Την προσεχή πέμπτη έχει προκηρυχθεί 24ωρη απεργία, στην οποία συμμετέχουν όλοι. Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. Κλειστό θα παραμείνει το οικονομικό πανεπιστήμιο αθηνών (ασοεε) την πέμπτη 12/11 στα πλαίσια της γενικής απεργίας. Δείτε το επόμενο webinar του κόμβου φορολογία φυσικών προσώπων 2020: Ολεσ και ολοι στην απεργια. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη.

Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές λεωφορείων του οασα. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου.

24wrh Apergia Se Metro Hlektriko Kai Tram Thn Pempth 10 Ioynioy Eea
24wrh Apergia Se Metro Hlektriko Kai Tram Thn Pempth 10 Ioynioy Eea from www.eea.gr
Με 24ωρη απεργία την ερχόμενη πέμπτη 10 ιουνίου 2021, συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (mετρό, ησαπ και τραμ) στην απεργιακή κινητοποίηση των γσεε. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ. Α) την προκήρυξη της πρώτης γενικής απεργίας την πέμπτη 20/5 για να μην παρεμποδιστούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών (ενώ η αρχική απόφαση ήταν για γενική απεργία στις 19/5). Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. 24ωρη απεργία στα πλοία την πέμπτη. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Όπως αναφέρει η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδας. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Δελτιο τυπου 31.5.21 24ωρη πανελλαδικη απεργια πεμπτη 10 ιουνιου συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πα. Απεργία κατά του ασφαλιστικού νόμου έχουν κηρύξει για σήμερα πέμπτη οι συνδικαλιστές γιατροί, ανακοινώνοντας. Κινητοποιήσεις εργαζομένων σε μετρό, τραμ και ηλεκτρικό την πέμπτη. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στην ολομέλεια της βουλής την πέμπτη 17 ιουνίου. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία. Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Δεμένα τα πλοία στις 3 ιουνίου.

Panelladikh Apergia Thn Erxomenh Pempth 26 Noembrioy H Efhmerida Twn Syntaktwn
Panelladikh Apergia Thn Erxomenh Pempth 26 Noembrioy H Efhmerida Twn Syntaktwn from www.efsyn.gr
Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Την αντίθεσή τους στο εργασιακό νομοσχέδιο εκφράζουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, ανακοινώνοντας τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγελθεί για την πέμπτη 10 ιουνίου. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. 24ωρη πανελλαδική απεργία από τους ναυτεργάτες στις 3 ιουνίου. Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξε η γσεε και το εκθ ενάντια στις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου για τα εργασιακά, θα συμμετέχουν την προσεχή πέμπτη 10 ιουνίου οι εργαζόμενοι στον. Με απόφαση του γενικού της συμβουλίου η ποεδην, προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15/10/2020. Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την πέμπτη. 24ωρη απεργία εν μέσω του lockdown και ενώ η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη φάση της αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της στασυ.

Ολοένα και περισσότερες ομοσπονδίες και ενώσεις συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της γσεε την πέμπτη 10 ιουνίου με αιχμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Ποιοι εργαζόμενοι θα συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Ολεσ και ολοι στην απεργια. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Την πέμπτη 31 μαΐου 2018 οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Στην 24ωρη απεργία της γσεε, συμμετέχει την πέμπτη, 10 ιουνίου, η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομυλε) και η ένωση μονίμων και δόκιμων λιμεναργατών του ολπ, με αφορμή. Ταλαιπωρία περιμένει και αύριο, πέμπτη (31/5), το επιβατικό κοινό, αφού οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάσεις. Απεργία έχουν προκηρύξει για την πέμπτη 15 οκτωβρίου γιατροί και νοσηλευτές στο δημόσιο σύστημα υγείας (εσυ). Στο ίδιο έργο θεατές οι πολίτες παραμένουν για ακόμα μία φορά όμηροι των εργαζομένων της τοπικής αυτοδιοίκησης και βλέπουν γειτονιέ. Όσον αφορά τα μέσα μαζικής μεταφορά οι εργαζόμενοι τους θα συμμετέχουν. Όλες οι ειδήσεις για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην αθήνα. Από τις κορυφαίες συνδικαλιστικές ενώσεις, δηλαδή γσεε, αδεδυ και παμε, μέχρι και τα σωματεία.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook